Ja gadās nomest zemē dzēriena bundžu, cilvēki parasti uzsit pa tās augšpusi, lai attaisīšanas brīdī dzēriens neizšļāktos ārā.
VIDEO:
Viens no ekspertiem izskaidroja, kāpēc dzirkstošie dzērieni ir tik dzirkstoši. Acīmredzot, tas ir saistīts ar pašu burbuļu veidošanos.
Spied tālāk, lai uzzinātu vai tiešām šis paņēmiens ir pareizs.
Tevi noteikti interesēs
- Man nācās pateikt draudzenei, ka vīrs mani nelaiž ar viņu tikties: bet viss nebija tik vienkārši
- Uz konta ienāca nauda no nepazīstama sūtītāja – kā pareizi rīkoties
- Pie manis uz Ventspili atbrauca draugs no Marokas un viņam ļoti nepatika 8 lietas ko latvieši atļaujas darīt: stāstu ko
- Kā saglabāt burkānus svaigus visu ziemu – it kā tikko no dobes
- Ražu sagaidīsiet jau pēc mēneša: zemeņu audzētāja dalās pieredzē – kā izaudzēt ogas mājās, uz palodzes
- Kartupeļi galvenajā lomā: 6 vienkāršas un gardas receptes






