Ja gadās nomest zemē dzēriena bundžu, cilvēki parasti uzsit pa tās augšpusi, lai attaisīšanas brīdī dzēriens neizšļāktos ārā.
Viens no ekspertiem izskaidroja, kāpēc dzirkstošie dzērieni ir tik dzirkstoši. Acīmredzot, tas ir saistīts ar pašu burbuļu veidošanos.
Spied tālāk, lai uzzinātu vai tiešām šis paņēmiens ir pareizs.
Tevi noteikti interesēs
- Mans tēvs neieradās uz manām kāzām un nodeva naudu caur mammu: pēc divām nedēļām atklājās briesmīga patiesībaby Rinalds Bergmanis
- Kā izaudzēt sulīgas un smaržīgas dilles: bagātīgas ražas noslēpumiby Rinalds Bergmanis
- Kad stādīt zemenes: šāds zinošu zemeņu audzētāju triks garantēs kolosālu ražuby Laura Blūma