Ja gadās nomest zemē dzēriena bundžu, cilvēki parasti uzsit pa tās augšpusi, lai attaisīšanas brīdī dzēriens neizšļāktos ārā.
Viens no ekspertiem izskaidroja, kāpēc dzirkstošie dzērieni ir tik dzirkstoši. Acīmredzot, tas ir saistīts ar pašu burbuļu veidošanos.
Spied tālāk, lai uzzinātu vai tiešām šis paņēmiens ir pareizs.
Tevi noteikti interesēs
- No oktobra šajās valstīs stājas spēkā jauni noteikumi par pirkumiem veikalos: ”Būs jauna apmaksas metode”by Sandra Vīgante
- Tautas zīmes 7. oktobrī: kāpēc šo datumu uzskatīja par nelaimīgu un ko šajā dienā nedrīkst darītby Sandra Vīgante
- Latvijas sabiedrību pāršalc sašutuma vilnis par jauno elektrības maksas iekasēšanas kārtību: ”Tas ir murgs”by Sandra Vīgante