Ja gadās nomest zemē dzēriena bundžu, cilvēki parasti uzsit pa tās augšpusi, lai attaisīšanas brīdī dzēriens neizšļāktos ārā.
Viens no ekspertiem izskaidroja, kāpēc dzirkstošie dzērieni ir tik dzirkstoši. Acīmredzot, tas ir saistīts ar pašu burbuļu veidošanos.
Spied tālāk, lai uzzinātu vai tiešām šis paņēmiens ir pareizs.
Tevi noteikti interesēs
- Meteorologs Toms Bricis nācis klajā ar pirmajām prognozēm martam: viņš komentē, vai patiešām iestāsies straujš pavasarisby Laura Blūma
- Kāpēc uzglabāt kūku kopā ar āboliem – 6 triki par to, kā ābolus izmantot saimniecībā un skaistumamby Anete Vītola
- Zāģskaidas kļūs vēl noderīgākas – pieredzējuši dārznieki pastāstīja, ko tām pievienotby Anete Vītola