Ja gadās nomest zemē dzēriena bundžu, cilvēki parasti uzsit pa tās augšpusi, lai attaisīšanas brīdī dzēriens neizšļāktos ārā.
Viens no ekspertiem izskaidroja, kāpēc dzirkstošie dzērieni ir tik dzirkstoši. Acīmredzot, tas ir saistīts ar pašu burbuļu veidošanos.
Spied tālāk, lai uzzinātu vai tiešām šis paņēmiens ir pareizs.
Tevi noteikti interesēs
- 21. jūnijs – Saulgriežu diena: jāvalkā dzeltens apģērbs un jāpeldas, bet saulriets tumšās krāsās paredz bīstamas lietasby Laura Andersone
- Spēja saprast dzīvnieku valodu un ieraudzīt nākotni: papardes īpašais spēks Saulgriežu laikā – Senlatviešu tradīcijasby Laura Andersone
- Dziednieks Kārkliņš dalās ar padomiem, kā vasaras saulgriežu laikā atbrīvoties no negatīvas enerģijas un ļaunas acs ietekmesby Sandra Vīgante