Ja gadās nomest zemē dzēriena bundžu, cilvēki parasti uzsit pa tās augšpusi, lai attaisīšanas brīdī dzēriens neizšļāktos ārā.
Viens no ekspertiem izskaidroja, kāpēc dzirkstošie dzērieni ir tik dzirkstoši. Acīmredzot, tas ir saistīts ar pašu burbuļu veidošanos.
Spied tālāk, lai uzzinātu vai tiešām šis paņēmiens ir pareizs.
Tevi noteikti interesēs
- Ar 30 burciņām nepietiks – baklažānu salāti ziemai, kas pazūd no galda vienā mirklīby Anete Vītola
- Tas ir tikai laika jautājums: princis Viljams piepeši mainījis viedokli par savu jaunāko brāli princi Harijuby Laura Blūma
- Kā jūnijā apstrādāt jāņogas un upenes, lai ogas būtu lielas – vecotēva metodeby Anete Vītola