Ja gadās nomest zemē dzēriena bundžu, cilvēki parasti uzsit pa tās augšpusi, lai attaisīšanas brīdī dzēriens neizšļāktos ārā.
Viens no ekspertiem izskaidroja, kāpēc dzirkstošie dzērieni ir tik dzirkstoši. Acīmredzot, tas ir saistīts ar pašu burbuļu veidošanos.
Spied tālāk, lai uzzinātu vai tiešām šis paņēmiens ir pareizs.
Tevi noteikti interesēs
- “Ja es sākšu sarunāties tikai latviski, kurš mani sapratīs?”: dziedātāja Laima Vaikule atklātā sarunā par krievu valodu (+ VIDEO)by Laura Andersone
- Sarkanais diedziņš vai aprocīte ap roku: tam ir sena vēsture un dziļa nozīmeby Laura Andersone
- Ko jāzina šoferiem pirms brauciena uz Lietuvu – citādi vari iekulties ķezāby Rinalds Bergmanis